14.9.2018 Design Factory

Square1 on yksi Suomen suurimmista nuorten yrittäjyystapahtumista, jonka keskiössä ovat inspiraatio, uudet ideat sekä itsensä kehittäminen. Tavoitteena on kannustaa nuoria yrittäjyyteen ja itsensä kehittämiseen tarjoamalla heille esimerkkejä oman työnsä kautta menestyneistä henkilöistä. Tule mukaan kokemaan ainutkertainen tapahtuma - tätä et halua jättää välistä!

PARTNER

Keksijä,  futuristi,  säveltäjä  ja startup-yrittäjä Perttu Pölönen on voittanut  Euroopan  suurimman nuorille  suunnatun tutkimuskilpailun ja valmistunut tulevaisuusyliopistosta,  joka sijaitsee  NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. Hän  on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä  ja  –taiteellisuudesta.

Liikemies, yrittäjä, urheilujohtaja, purjehtija, kansanedustaja ja mediapersoona Harry "Hjallis" Harkimo on henkilö joka ei tarvitse esittelyjä. Hänet tunnetaan parhaiten jääkiekkojoukkue Jokereiden osaomistajana. Harkimo toimii nykyisin myös kansanedustajana ja on ollut mukana useissa televisio-ohjelmissa.

HAVU Cosmeticsin perustaja ja toimitusjohtaja sekä opiskelija Lumi Maunuvaara on nuoresta iästään huolimatta perustanut menestyneen luonnonmukaista kosmetiikkaa valmistavan yrityksen, HAVU Cosmeticsin. Yrityksen johtamisen lisäksi Maunuvaara opiskelee kemian- ja biotekniikkaa Aalto-yliopistossa.

Entinen ammattilaisjalkapalloilija ja HJK oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti on oppinut uransa aikana mitä menestys vaatii. Hän on yhtenä harvoista suomalaisista jalkapalloilijoista päässyt pelaamaan Englannin korkeimmalle sarjatasolle Valioliigaan. Ammattilaisuransa lopetettuaan Riihilahti on toiminut HJK oy:n ja HJK:n kotistadionin Telia 5G -areenan  toimitusjohtajana.